Data Diri

The waw

 

    Guru di SMP Negeri 4 Cimahi
    Sudah lama Berkeluarga

Hobby nya baca dan Ngenet

e-mailnya kang_waw@yahoo.com

Rumahnya di Bandung

    Untuk Lebih lengkap silahkan di
    http://id-id.facebook.com/kangwaw

25 Tanggapan

  1. Salam PNS😀
    Emang gaji 13 kapan keluarnya Mas???

  2. salam pangwanoh pak guru😀

  3. Salam kenal. wah seprofesi ni. Oh ya, kabarnya ada pendidikan profesi untuk guru, ada info gak ni pak?

  4. Nepangkeun abdi punTika ..alona Wa Fz di dunia maya, eta ku resep nya guru SMPN 4 Cimahi mah meni rarajin sareng marotekar.. blog na meni sarae.. wilujeng ah….

  5. Slam pangwanoh ti simkuring urang lembur. Ayeuna nuju ngumbara di dayeuh. haturnuhun. Wilujeng wayah kieu wae..

  6. Salam kenal pak..🙂
    Makasih udah ngelink blog saya disini.
    Apa sebelumnya pernah kenal ya?

    Saya taunya dari Life Traffic Feed, kalo ada yang mengunjungi blog saya dari link di blog ini…

    Salam…

  7. kang wawan si raja akismet, hehehe, patepang patepung deui di dunya cyber.. sok ah di link ku sayah blog na

  8. Salam Kang,
    Alhamdullillah nambihan yeuh guru nu ngeblog teh.
    Hatur- nuhun kamari tos ngersakeun ngiringan.
    Yu’ah Insya- Alloh urang pendak deui di minggon ka2 April di Alun- Alun Bandung,
    Wassalam,

  9. SMP 4 cimahi, aduuuh eta sakola abdi nuju waktos di smp keneh, kumaha ayeuna kabarna tos lami teu ngalongok almamater di cijerah
    eh salam pangwanoh

  10. Salam kenal kang waw, satu profesi tapi beda nasib kang…….

  11. Okey, Waalaikum n salam salam sejawat buat anda saya harap anda lebih baik dari saya….hehehehehehe🙂

  12. kenal sm pa’ bobon teu…….

  13. YA KENAL ATUH

  14. gfty

  15. ass pak

  16. wiwiet 8d
    e-mail : wiwiet_andriyani8dhe@yahoo.com

  17. ass pakk saya murid bapakkkk dari classszz 8 dhe he..he..he..

  18. ass pakkkkkk saya murid 8 dhe muphh pak e-mailnya belum bikin yang baru lagi

  19. Ass. saya kenny kelas 8d pak

  20. ini saya pak nur aifiani d klas 8c

  21. ini saya pak irna d klas 8c

  22. Salam kenal Pak..

    wahh kerenn Pak guru nge blog jugaa..

  23. pak innih gilang 8h kenal gk………………..,,,,,,,,,,,,,,,,
    klo blum kenal kenalan dwonk………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    tpi bpknya datang ke cirebhond……………….////////////

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: