Fikmin # Si Neok #


Geus ampir dua jam kuring sorangan hareupeun komputer, da pamajikan keur gawe biasana balik pasosore, tapi tadi beurang manehna nelpon cenah balik teh leuwih ti biasa da aya uruskeuneun. kuring gawe diluhureun kasur maksud teh mun cape tinggal ngagoler, ku lantaran cape teu karasa reup we kuring kasarean sigana mah,antara inget jeung heunteu rarasaan kuring aya anu ngagalentoran na hate ehm bagja temen pamajikan balik meureun ?. Tapi barang kuring ngorejat anu aya deukeut kuring teh lain pamajikan tapi si Neok Ucing kuring, beu……

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: