Fikmin # Simonceli #


Kuring geus teu malire,teuing saha nu aya di barisan hareup, panon kuring keuekeuh neangan motor manehna aya dimana, Kuring nanyakeun ka baudak nu sarua keur anteng. “Duka, teu katingal” ceuk manehna, bari teu ngalieuk-lieuk acan. Teu lila manehna ngagorowok bedas pisan, “Waaaahhhhh….Labuh, paeh eta mah ?” Ceuk manehna. Kuring ningali manehna ngajoprak di tengah jalan, Bandera beureum diangkat tanda balap dieureunkeun ku panitia, teu kungsi lila kuring ngadenge berita Simonceli paeh lantaran tau Parna basa manehna labuh terus katabrak ku si Collin

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: