Fikmin # Hampura #


Masih kabayangkeun nepi ka poe iru, manehna mun gering teh tara ogo tara loba pamenta, tapi beda ti sasari harita manehna rada hareeng, ceuk gerentes hate karek hareeng saeuitik meni loba pamenta pisanna.Make jeung menta dibaturan sare malah menta sare na lahunan sagala. ku kuring manehna sina sare na lahunan bari sakalian dipencetan . Bari ngaharewos manehna menta hampura .ku kuring dijawab bari teu pati diperhatikeun, Na beut teu sangka gening eta teh pamenta nu pamg ahirna nu teu disangka ku kuring , Hampura anaking Bapa teu nyangka anjen bakal balik miheulaan bapa.

Satu Tanggapan

  1. heded

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: