Gadiz Dari Malang


5 Tanggapan

  1. Great Posting >>>>> tapi pa >>>> eta sisieun si emba na Kedah di crop>>> ameh >>> single Photo>>> heheheheh SUKSES

  2. Kalau bisa poto gadisnya di close up..biar jelas

  3. Ih Si Kunyang, ngan awewe weh nu diurus teh, teu di mana, teu di mana. Bejakeun siah Ka SBY, rugi ngongkosan guru model kieu mah. Buru balik ulah ngerakeun SMP 4 Cimahi!

  4. Asyiik nih ngecengin gadis lokal. nu ka sabaraha yeuh…Kade bisi lieur. Paingan betah 2 minggu di Malang… Gitu aja yah..

  5. ehm ehm……memang pak wawan mah is the lucky man. teu dimana teu dimana dirariung kunu gareulis wae………..he he he

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: