HAMPURA


Enya kuring nu salah
narima, da memang kasalahan aya di kuring
kuring geus joledar ka hidep
sanajan anjeun tetep ngabalieur
kuring tetep mikatresna

keun, carita lawas urang tutup semet dieu
hampura, kuring hampura
kuring, nyarita kitu teh bakat ku teu nyangka

tapi, naha anjeun ngabalieur ?
teu kudu kitu ari masih ngaku micinta mah
majarkeun cinta teh dadasar hirup anjeun
teuing, kuring nu teu ngarti ?
dimana ayana cinta anjeun!

cag nepi kadieu
kuring moal ngaganggu anjeun deui
hampura… hampura nu kamari,
hampura nu geus kaliwat
hampura kuring…

teu kudu diguar deui
da hirup urang teh maju ka hareup!
lain ngan ukur poe ieu
sugan isuk masih keneh aya harepan
urang bisa diuk babarengan deui
siga baheula, basa urang can nyaho hartina hirup

Satu Tanggapan

  1. di antos foto dari malang Nya

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: