BUAT KAMU YANG TAK PERNAH JADI KEKASIH


Naha anjeun masih keneh
waktu munggaran urang patepung
harita teu dihaja kuring neuteup anjeun
tapi ku anjeun dibales imut jeung someahna

Naha anjeun masih keneh inget
waktu anjeun keur hayang wawuh ka kuring
geus wawuh hayang wanoh
tepikeun anjeun wakca balaka ngangken tresna

Naha anjeun masih keneh inget
waktu anjeun keur kaedanan ku kuring
waktu anjeun keur ngudag-ngudag kuring
tapi kuring tetep teu mere hate

Dimana,…kumaha anjeun ayeuna
meureun anjeun geus poho ka kuring
hampura ……kuring kakara inget ayeuna
ceuk beja anjeun geus jugala di ibukota.
(TS)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: